Superenkle og morsomme spill på farten

I dag er vi hele tiden på nett, og uansett hvor du er har du sannsynligvis mobilen med deg. Det betyr selvfølgelig også at vi har tilgang til et tilnærmet ubegrenset tilbud av spill og underholdning på mobilen.

Når du har nett og har en Rembrandt bonuskode, da har du alltid tilgang til en mengde morsomme spill. Men hva gjør du hvis du er på et fly uten batteri på mobilen, eller på hytta helt uten dekning?

Spill med penn og papir

Så lenge du har penn og papir tilgjengelig, kan du spille nesten hva som helst. Noen begrensninger finnes det selvfølgelig, men det er vel til og med mulig å tegne et sjakkbrett på papir og spille? Likevel er det selvfølgelig enklere spill som er mer realistiske.

En klassiker er tre på rad eller fem på rad, det er spill som du kan komme i gang med på sekunder. Lag et raskt rutenett, og sett i gang med ringer og kryss. Den som først klarer å få tre eller fem på rad vinner, enkelt og greit. Dette er et spill som passer for alle også små barn.

Et annet morsomt alternativ med penn og papir er ulike former for tegneleker. Hent for eksempel litt inspirasjon fra spill der du skal tegne noe, og motspilleren gjetter hva det er du har prøvd å tegne.

Så lenge du husker reglene til et spill, som for eksempel Yatzy, er det oftest ikke noe problem å raskt lage et spillebrett eller oversikt som du kan bruke for å telle poeng. En terning kan være greit å ha med seg, hvis du ikke vil benytte funksjonen på mobilen som kan slå terning for deg…

Spill og aktiviteter helt uten utstyr, både innendørs og utendørs

Det er viktig å huske på at det finnes utrolig mange aktiviteter og spill der du egentlig ikke trenger noe utstyr i det hele tatt. Noen spill, som stein, saks, papir, er kanskje ikke noe du bruker timer på. Men til andre enkle aktiviteter, som sjarader og gjetteleker, trenger du verken penn, papir eller noe annet.

Utendørs er mulighetene selvfølgelig også uendelige, og du kommer langt helt uten utstyr eller med en enkel ball.

Kortstokk, en redning både på hytta og lange flyturer

Det finnes sannsynligvis ikke noe som kan sammenlignes med en kortstokk hva gjelder offline fleksibilitet. Husker du å ha med en kortstokk, som heller ikke tar mye plass i vesken, kan du både velge blant et gigantisk utvalg av spill for flere personer men også legge kabal på egen hånd.

Klassikere som Klondike, som mange husker fra versjonen som finnes på praktisk talt alle datamaskiner, er et morsomt tidsfordriv som raskt kan bli avhengighetsdannende. Plutselig er du kanskje ikke så opptatt av de nyeste spillene på mobilen din lenger…

Kortspill kan varieres i det uendelige, og med mange ulike vanskelighetsgrader kan du få med hele familien i spillet hvis du vil 

Oppsummert er det da den nevnte kortstokken, sammen med noen terninger, penn og papir, du trenger å huske på – mulighetene er uendelige.