En begynnerguide til online poker

1-2-3 online poker

Aller først: ha en datamaskin, et nettbrett eller en smarttelefon tilgjengelig. Det har du nok allerede, siden du leser dette – og å spille online poker er (nesten) like lett: det eneste utstyret du trenger er din digitale enhet og internett. For å komme i gang må man laste ned et program fra den valgte pokersiden (ikke glem bet365 bonuskode). Programmene er ofte omtalt som en «pokerklient», og tar hverken mye tid eller plass for å laste ned. Installer «pokerklienten» på din pc, nettbrett eller mobil, og opprett en profil med utfyllende informasjon. Ulike sider krever ulike detaljer for å kunne sette i gang, i tillegg til at noen sider er blokkerte for norske brukere: men det finnes mange gode pokersider som er åpne for oss også! Husk at du må være over 18 år gammel, og at spilling kan være avhengighetsskapende. Spill for gøy og for å more deg, ikke la det gå over styr.

Online pokers historie 101

Når internett ble et vanlig og populært fenomen på begynnelsen av 00-tallet, satte en revisor fraOnline poker Tennessee i gang en revolusjon for poker. Hans navn er så originalt som Chris Moneymaker, og han var vinneren av World Series of Poker med en pott på 2,5 millioner dollar i Las Vegas 2003. Takket være muligheten til å spille online, er sjansene om å bli snytt eller rundlurt fjernet, i forhold til hva man kunne oppleve på mindre seriøse fysiske poker klubber.

Forskjell på live poker og online poker

Alle regler er de samme enten man velger å spille mot en tilfeldig person på nettet eller live på et casino; men det er en del forskjeller innenfor spillene. Dersom man vil spille online poker, er denne versjonen raskere, og innsatsene er mindre.

Hvis du ønsker å spille mot andre, har du ikke muligheten til å se personen, og derfor har du heller ikke muligheten til å kanskje lese pokerfjeset til motspilleren for å sjekke om han/hun bløffer. Det er vanlig å chatte med motspillerne, men man mister litt av den sosiale biten rundt poker ved å spille online.